Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Ez a 7 dekorációs trend fogja uralni 2016-ot

Kíváncsi vagy a legújabb dekorációs trendekre? Vannak köztük klasszikusok, melyek újra felbukkantak, és meglepő választások is. A tavaszi stíluspaletta igen színesre sikeredett, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod majd a számodra megfelelőt.
 

Kreatív fókuszpontok a konyhában

A tökéletes enteriőr titka, hogy egy-két központi eleme rögtön magára vonja a tekintetünket. A szabály alól a konyha sem kivétel, ezért összeszedtük itt mire érdemes fektetni a hangsúlyt.
 

Jelentős energiaár-csökkenésre számít a szabadpiacon az online bróker

Az energia-szükségletüket szabadpiacról beszerző vállalatok a földgáztarifán 33, az áramén 19 százalékos átlagos megtakarítást érhetnek el az előző évhez képest a világpiaci olajárzuhanás hatására – erre következtet a 2016/17-es periódusra eddig megkötött szerződések elemzéséből Tóth Zoltán, a Tarifa24 portált üzemeltető Energymarket24 Kft. ügyvezető igazgatója. Az előző években elérthez képest két-háromszoros megtakarítás várhatóan jelentős számú új fogyasztót csábít a versenypiacra – vélekedett a szakember a Tarifa24 kedden kiadott sajtóközleményében.
 

Hajtogatható mobilt csinál a Samsung

Nem kérdés, hogy a lanyhuló okostelefonpiacon örökösen valami egészen újjal kell előállni a gyártóknak. A koreai óriás megcsinálja a régóta rebesgetett hajlítható mobilt.
 

Bécs LED-re vált

2017 és 2020 között LED-es lámpatestekre cseréli a teljes közvilágítását az osztrák főváros. Ez 55 ezer fényforrást, és kétezer háztartás éves átlagfogyasztásának megfelelő energiamegtakarítást jelent.
 

Neked most 5.000 Ft-ot ér 10.000 like!

 
 
 
 
Facebook oldalunk elérte a 10.000 lájkolót, ennek köszönhetően új akcióval kedvezünk Nektek!

4 + 1 tipp a praktikus és szép hálóért

Nem kell kompromisszumokat kötnöd a hálószobában, ha kipróbálod az alábbi ötletek valamelyikét.
 

A legfejlettebb biztonsági megoldásokat alkalmazzák majd Pakson

A paksi atomerőmű új blokkjainál a legfejlettebb biztonsági megoldásokat alkalmazzák, hogy minden lehetséges eseménynél meg tudják védeni a létesítményt, illetve a környezetet – hangsúlyozta Aszódi Attila, a paksi atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos az M1 aktuális csatornán szerdán.
 

Tiszta udvar, rendes ház - 6 tipp az udvarrendezéshez

Szeretnéd, hogy rendben legyen az udvar, de azt sem tudod, mihez fogj először és mire a végére érsz, már kezdheted újra? Sok időt és energiát spórolhatsz meg magadnak, ha rendszert viszel az udvar takarításába és listát írsz az udvarodban elvégzendő dolgokról. Többek között például a következőkről…
 

Sikerül-e száztíz év után a villanyautóknak az áttörés?

Számos jó hír adta tudtul a villanyautók dinamikus terjedését az elmúlt esztendőkben. Az olajárak közel két éve tartó összeomlása idején nem meglepő, hogy az e-mobilitás leginkább optimista előrejelzései arról szólnak, hogyan okozza majd további elterjedésük a következő olajválságot. az optimizmus jóval megalapozottabbnak tűnik a korábbi időszakokénál, de a kérdőjelek még mindig elég masszívak. a döntő momentum mindegyik elemzés és prognózis szerint az lesz, hogy az akkumulátorok további fejlődése beváltja-e az ehhez fűzött vérmes reményeket.
 
««  «  22  23  24  25  26   27   28  29  30  31  32  »  »»