Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Ettől minden szoba nagyobb lesz!

Hatásos trükköket mutatunk, amelyektől a kis szobák növekedésnek indulnak – legalábbis optikailag.
 

Összegyűrheted, mégis világít: itt a kvantumpontos LED-matrica

Dél-koreiai kutatók hártyavékony, rugalmas LED-filmet állítottak elő, amelyet második bőrként viselhetünk a testünkön. Az újszerűen felvitt kvantumpontoknak köszönhetően 60K a képpontsűrűsége.
 

6 kreatív ötlet térelválasztáshoz

Egy szoba vagy annál sokkal több? Iroda, hálószoba, nappali, esetleg gardrób? Egy ötletes térelválasztóval új funkciókat kaphat a tér, de akár a lakás stílusához is hozzájárulhat egy-egy térelválasztó. Designos és praktikus ötletek kis lakásokhoz, de nem feltétlenül csak nekik.
 

Extravagáns elektromos autót mutat be Genfben a Citroen luxusmárkája

A DS E-Tense nevezetű tanulmányautó a nagy francia divatházak kézműves hagyományait kombinálja a digitális tervezési eszközökkel és a legmodernebb elektromos hajtáslánccal.  
 

Fotók, amelyek köret nélkül értendők

A Horizont Galéria (Zichy Jenő u. 32.) kiállításán Albert Virág és Sterk Barbara közös projektjét, a Köret nélk. értendő lehet megnézni: a kiállított képeket elsőre talán nehéz lehet megfejteni, de a kulcsszó: a Balaton. Régi balatoni étlapokat értelmeztek újra, méghozzá úgy, hogy egy különleges fotótechnikai eljárással ráírták a szöveget a balatoni képekre. 
 

Lesd el a profi lakberendezők trükkjeit!

Néha elég egy jól megválasztott kiegészítő a tökéletes összhanghoz…
 
 

Így dekoráld újra a lakásod egy fillér nélkül! – Tippek, ha újítani szeretnél, de nem telik rá

Ki mondta, hogy milliókat kell költened minden egyes alkalommal, ha szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a lakást? Kiadások nélkül is változtathatsz a dekoron, csak egy kis kreativitásra és kézügyességre lesz szükséged.
 

Életre kelt tweetek: ilyen lenne, ha hallanád és színesben látnád őket

Egy különleges kiállításra invitálunk: itt a tweetek kelnek életre.
 

LED: vonzó megoldás az otthoni világításra

Napjainkban a háztartások energiafelhasználásának 15-20 százalékát a világítás teszi ki. Figyelembe véve a tényt, hogy ez éves szinten mekkora kiadást jelent, meglepő, hogy eddig milyen kevesen váltottak energiatakarékos világításra.
 

Továbbra is élénk a felvásárlási kedv a villamosenergia- és megújulóenergia-szektorban

A PwC felmérése szerint a tavalyi év mérföldkőnek számított a fúziók és felvásárlások (M&A) intenzitása miatt a villamosenergia- és megújulóenergia-szektorban. A 2014-ben tapasztalt fellendülést követően a fúziók és felvásárlások értéke a megújuló energia piacán világszerte csaknem megduplázódott, és elérte a rekordnak számító 53,3 milliárd dolláros szintet. A globális gazdaságban érvényesülő kedvezőtlen hatások ellenére az előrejelzés szerint mindkét szektorban 2016-ban is élénk marad a felvásárlási kedv.
 
««  «  27  28  29  30  31   32   33  34  35  36  37  »  »»