Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Megnyitottuk budapesti bemutatótermünket!

Már Budapesten, a  Corvin negyedben található Futó utcai bemutatótermünkben is megtekinthetőek a legújabb és legmodernebb design LED termékeink,  ahol kedden, szerdán és csütörtökön 12-18 óráig
LED világítás szakértő kolleganőnk vár Benneteket! 
 

Kecskeméten is sötétségre panaszkodnak a lámpacsere után

Nem adnak elég fényt az új LED-lámpák, és túl későn kapcsolják fel este a közvilágítást Kecskeméten. A helyiek a rossz látási viszonyok miatt balesetveszélyre is panaszkodnak – írja a Népszava a baon.hu alapján. A Bács-Kiskun megyei városban az egykor Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Zrt. korszerűsítette a közvilágítást. Dunaújvároson ugyancsak panaszkodnak az új közvilágításra.  

Ismét új izzók érkeztek...

 
A nagy sikerre való tekintettel már E14-es foglalattal is megvásárolhatóak "milky" izzóink, illetve az E27-es foglalatú kivitelből már a dimmelhető verzió is kapható!

Ételmérgezés ellen is véd a kék LED

Új távlatot nyit a kék LED felhasználásában, hogy fényében elpusztulnak az élelmiszerekben leggyakrabban elszaporodó kórokozók. Ezzel megvilágítva tartósítószer nélkül is hosszabban eltartható az étel.
 

Új milky coveres izzók érkeztek!

 
 
E27-es foglalatú izzó palettánk új termékekkel bővült, a 7 és 13 wattos "milky" coveres LED izzókkal!
 

A Porsche újradefiniálta az autós hangszóró fogalmát

Sokféle hangot hallottunk már kijönni kipufogóból, a Porsche legújabb megoldására azonban kifejezetten kíváncsiak vagyunk.  

A LED-sávok csökkentették a balesetek számát Bécsben

Jelzőlámpák és -táblák mellett újabban LED-sávok figyelmeztetik a kanyarodó autósokat a villamosra Bécs néhány kritikus kereszteződésében. Egy LED-sor telepítése körülbelül 20 ezer euróba kerül. Eredmény: van, ahol nullára csökkent az ütközések száma.  

Csomagtér világítás LED-ekkel

 
Ma már minden autóban van LED, de a csomagteret és az utánfutókat szinte senki nem világítja meg, pedig nagyon hasznos tud lenni.  
 

Modern, de élvezhető energiatakarékos világítást szeretnél?

  
Fontosnak tartod, hogy LED világításod amellett, hogy energiatakarékos még esztétikus is legyen?

Elektromos angolnától lesnek trükköket a kütyügyártók

Nincs olyan ember, aki szeretne egy elektromos angolna közelébe kerülni, de az állat fájdalmas önvédelmi módszere hamarosan a csuklónkon is működésbe léphet.
 
««  «  28  29  30  31  32   33   34  35  36  37  38  »  »»