Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Így újul meg a Városliget - Nézd meg, mi épül a romos épületek helyén

A Városliget az utóbbi pár évben nagyon lerobbant, de úgy tűnik végre megújul. A rehabilitáció során megszűnik többek között a közel 50 ezer négyzetméteres parkoló, jelentősen csökken a betonfelület, és az autóknak a föld alatt, a mélygarázsokban jut hely. Kocsik helyett a gyalogosok és a családok vehetik birtokba a korábban zajos és forgalmas tereket a Dózsa György úti óriási parkoló helyén, amelyet nagy részben a zöldterületek hódítanak vissza, kisebb részben pedig az új, családi programokat kínáló Városligeti Színház és a Néprajzi Múzeum számára nyílik tér.

Térkihasználás a fürdőszobában

Előfordult már veled, hogy több helyet szerettél volna a fürdőszobában? Hogy nem tudtad hova rakni a rengeteg pipereflakont? Erre a problémára kerestünk most megoldásokat!  

LED csillagos égbolt

17+1 dolog amitől megkíméled magad, ha LED csillagos égbolt világítást választasz!

LED-es halászhálók segíthetik a tengeri teknősöket

Az Exeteri Egyetem kutatói szerint a halászhálók megvilágításával költséghatékonyan csökkenthető a tengeri teknősök szükségtelen pusztulásának aránya.
 
 

Egyesek tudatosan csalnak: emiatt magasabb az áramszámlád, mint amennyinek kellene lennie

Minden ötödik háztartási gép többet fogyaszt, mint amennyit a rajta látható felirat ígér. A gyártók sokszor tudatosan csalnak.
 

KREATÍV ÖTLET: OMBRE TOJÁS

Pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba az ombre, ezeregy formában láthattuk már (ombre haj, ombre fal, ombre pulcsi, ombre sál stb.), most pedig itt az ombre tojás!
 

így spórolhatsz a vízszámlán!

Szeretsz sokáig zuhanyozni? Nem zavar, hogy csöpög a csap? Elmondjuk mire figyelj!
 

5 apró változtatás, amitől ismét beleszeretsz az otthonodba

A kis dolgok azok, amik igazán számítanak – szokás mondani, és ez a lakberendezésben sincs másképp. Következzen 5 olyan apróság, ami valóban otthonná varázsolja a lakásodat.
 

A napenergia világűrbeli termelését és használatát tervezik kínai kutatók

A világűrben, a Föld és a Hold közötti térben termelnének napenergiát a kínai hadsereg kutatói.
 

Elszabadultak a magyar elektromos busz kerekei

A Mabi-Bus Kft. egyik elektromos hajtású prototípusának bemutató útja során – eddig tisztázatlan okokból – a bal hátsó kerekei menet közben leestek a tengelyről. A rendőrség mind a hat darab rögzítő csavart megtalálta a helyszínen.
 
««  «  25  26  27  28  29   30   31  32  33  34  35  »  »»