Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Budapest–Pozsony, 10 perc alatt: ezt kell tudni a hipergyors vákuumvasútról

A világ legfejlettebb tömegközlekedési eszköze épülhet meg néhány éven belül Közép-Európában. A vákuumvasutazás nem csak villámgyors, de fejlettségéhez képest meglepően olcsó is lehet. Egy Budapestet is érintő hyperloop újrafesthetné az európai innovációs térkép felénk eső részét.
 

Itt a legújabb lakberendezési módszer - Mutatunk egy példát a rétegezésről

Nem csak az öltözködésben lehet rétegezni, de a lakberendezésben is. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a legfontosabb alapberendezés után lépésenként tedd otthonosabbá a teret.
 

Egyre elégedettebbek az energiaszolgáltatásokkal a fogyasztók

Nőtt a földgáz- és villamosenergia-felhasználók elégedettsége a szolgáltatással 2015-ben a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) felmérése szerint.

Tervezzük meg a konyhát!

Az ideális konyha nem csak az ergonómiai követelményeknek felel meg, hiszen ez a lakás egyik legfontosabb helyisége, ahol a család naponta több órát tölt együtt.
 

A félrecsúszott értelmezések margójára

Érdekes cikk jelent meg nem is olyan régen egy amerikai portálon arról, hogy mit gondol az emberek többsége a fenntarthatóság és a fenntartható fejlődés kérdésköréről. A választ nem elsősorban klasszikus kérdőívezéssel és kutatással igyekeztek felderíteni, hanem a közbeszédben a fenntarthatósághoz és a fenntartható fejlődéshez köthető kifejezéseket vizsgálták. Ennek alapján a fenntarthatósági paradigma teljesen félrecsúszott a széles közvélemény szemében, és sokkal inkább jelent ma már környezet- és klímavédelmet, mint valós társadalmi, gazdasági és környezeti dimenziókra kiterjedő felelős erőforrás-gazdálkodást.  

8 lakáskiegészítő, ami egyetlen 30 feletti nő lakásából sem hiányozhat

A húszas éveid még az alapok beszerzéséről szólnak, szükség van egy mosógépre, néhány székre, egy ágyra és egy kanapéra. Meg nyilván ezer más dologra. A harmincas éveidre azonban eljutsz oda, hogy nem csak berendezni szeretnéd a lakást, de igazi otthonná formálni is azt.
 

Ettől az e-autótól fog rosszul aludni a konkurencia…

Bemutatták a régóta várt olcsó Teslát. A vásárlók viszik is, mint a cukrot, pedig az új elektromos autó gyártása csak 2017 végén indul.
 

Rezsimentes magyar szuperház

Egyáltalán nincs rezsije, és semmilyen közműre sincs szüksége. A Noah House ennek ellenére nem fog többe kerülni, mint a hagyományos lakóházak. A technológia a Csendes-óceánon esett át az első tartós tesztelésen, a prototípus pedig a Pilisben épül. Az világújdonságot jelentő szuperházról megálmodója, Blaskovich Ákos mesélt az Energiafigyelőnek.

25 + 1 zseniális ötlet a kertbe

Itt egy nagy csokornyi kertes ötletet, akad köztünk olyan, ami megvalósításért kiált, de persze olyan is, ami inkább csak vicces! Jó szórakozást, és kellemes pihenést mára!  
 

Új konyhasziget anélkül, hogy újat vennél

Dobd fel konyhád központi részét költséghatékony módon! Mutatjuk az ötleteket!  
««  «  24  25  26  27  28   29   30  31  32  33  34  »  »»