Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Egyszerű, de nagyszerű dekorációs ötletek, melyek a legegyszerűbb asztalt is feldobják

Kerti partira készülsz, esetleg meglepetés bulit szervezel vagy szimplán csak feldobnád a szombat esti kártyapartit? Ha szereted a kreatív dolgokat, azonban nem akarsz tízezreket költeni olyan dekorációs elemekre, melyekre máskor nem lesz szükséged, készítsd el az alkalomhoz illő asztaldíszt saját magad.
 

Már nem nyomoznak Tiborczék lámpái ügyében

A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette az Elios Innovatív Zrt. LED-lámpás beruházásai miatt tavaly év elején indított nyomozást. A feljelentők a napokban kapták kézhez a nyomozás elutasításáról szóló határozatot és az indoklást – írja a Direkt36.
 

Személyre szabnád SMS-eidet? Ezzel minden részlet átalakítható...

A gyári SMS menünél sokkal jobbat is készíthetsz, ezzel az ingyenes alkalmazással minden részletet személyre szabhatsz.
 

Robotautó-tesztpálya épül Zalaegerszegen

Önvezető autókat is tesztelhetnek majd az új pályán. Összesen mintegy 40 milliárd forintból elkészül a jövő év végéig Zalaegerszegen az a 250 hektáros területű járműipari tesztpálya, amelyhez hasonló 500 kilométeres körzetben nincs a közép-európai térségben – közölte Vigh László (Fidesz) országgyűlési képviselő a zalaegerszegi rendkívüli sajtótájékoztatón.
 

Ezek a rendszerező trükkök hódítanak most a neten

Sok praktikus dolgot tanultunk már családanyáktól, lelkes barkácsolóktól és bejárónőktől, amiket a saját életünkben is hasznosíthatunk, ha akarunk. Az internetnek köszönhetően a legjobb tippek és trükkök gyorsan bejárják a világhálót, és ezekről természetesen mi sem akarunk lemaradni. A Pinteresten például most ezek a rendszerező trükkök mennek nagyon.

Adót csalt egy napelemes rendszereket telepítő cég

Könyvelője segítségével 24 millió forint áfát csalt el egy olcsó napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozó gyulai cég ügyvezetője, a Nemzeti Adó- és Vámhatóság (NAV) pénzügyi nyomozói befejezték a költségvetési csalás miatt folytatott nyomozást és vádemelést javasolnak.
 

Egy óra kertészkedés csodákat művel a testtel

A hobbikertészeket valószínűleg nem kell sokat győzködni, hogy a termésen kívül mennyi pozitív hatása van még a kertészkedésnek, és hogy tulajdonképpen milyen hasznos tevékenység ez. Hirtelen nem is jut más olyan hobbi az eszembe, ami ennyi előnnyel járhat, és ilyen jól vegyíti a kellemeset a hasznossal. De lássuk, milyen konkrét hatása van a testünkre!
 

Csendesebb otthont szeretnél? 5 szuper dekoráció, ami egyben hangszigetel is

A csendes otthon boldog otthon – szokás mondani. Mi ezt annyival egészítenénk ki, hogy a gyerekzsivajt és a konyhai sürgés-forgás neszeit még szeretjük, de az utca zaját egyáltalán nem. Ha te is csendesebb otthont szeretnél, hangszigeteld a lakásod stílusosan.
 

A Nissan is fali akkumulátort mutatott be

A Tesla Powerwall-nevű házi energiatárolójához hasonló megoldással jelentkezett a Nissan is.
 
««  «  19  20  21  22  23   24   25  26  27  28  29  »  »»