Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Otthon - ami kikapcsol

Manapság mindenki őrült tempóban éli az életét és a környezetünk is hihetetlen módon változik. Jó ha van egy olyan hely, ahol egy picit megpihenhetünk, elfelejthetjük a napi feladatokat. Erre a legjobb, ha saját otthonunkat alakítjuk ki eszerint. Ha ez sikerül, sokkal könnyebben tudjuk átengedni magunkat az ellazulásnak.

 

8 ötlet kis erkélyekhez - Így használd ki a pici balkon adta lehetőségeket

Szerintünk már egy picike erkély is elég a boldogsághoz, egy fárasztó nap után jó kiülni a saját mini oázisodba. Segítünk, hogyan alakítsd át a balkonodat a nyugalom szigetévé. Jobban ki lehet használni a kis teret, mint gondolnád, csak egy kis kreativitásra lesz szükséged.

Megtört a megújulók lendülete az USA-ban

Az év első hat hónapjában alapvetően visszaesett a nap, a szél és más alternatív energiaforrások fejlesztésének finanszírozása az Egyesült Államokban a Bloomberg jelentése szerint. Igaz meglehetősen magas volt az előző évi bázis, 348,5 milliárd dollárt kötlöttek 2015 első felében ilyen célokra a befektetők a tengerentúlon. A visszaesés 23 százalékos, idén mindössze 116,4 milliárd dollárt tett ki.

2016 növénytrend

A Flora Dania virágszakértői az idei szezonra is elkészítették irányadó előrejelzésüket, és a színek divatját világviszonylatban diktáló Pantone cég színskálája alapján ajánlanak trendi zöldeket a szobakertészeknek.
 

A legtöbben viselhető pánikgombra vágynak…

A pánikgomb a legkeresettebb viselhető eszköz a potenciális vásárlók körében, amelyet az okosóra, a nyomonkövető készülék, valamint a személyazonosító és a viselhető víztisztító követ az Ericsson ConsumerLab felmérése szerint.

Évi egymilliárd jóléti veszteséget okoznak a hurokáramlások Európában

Évi egymilliárd eurónyi, úgynevezett jóléti veszteséget okoz aznak Európában a villamosenergia-remndszerelkben keletkező, úgynevezett hurokáramlások. A megoldás a hálózatfejlesztés, valamint a fogyasztás és a termnelés struktúrájának, eloszlásának szabályozása. Ennek azonban mind költsége van, ezért megegyezésre van szükség, milyen elvek szerint és kik, hogyan viseljék ennek az anyagi terheit.

Köss egy asztaldíszt vagy fess tányért - 4 DIY projekt, aminek a vízparton is nekiláthatsz

Már Audrey Hepburn is tudta, a vízparti kötögetés az egyik legjobb kikapcsolódás. Ha nem vagy oda a napozásért, és a nyaralás alatt is szereted hasznosan tölteni az időt, mutatunk 4 olyan DIY projektet, aminek akár a strandon is nekiállhatsz.
 

Új e-töltőt adtak át a Balatonnál

Átadták az első elektromos autótöltőt a legpatinásabb balatoni vitorláskikötőben, a fennállásának 150. évfordulóját jövőre ünneplő Balatonfüredi Yacht Club-ban.
 
 

Alternatív ötletek, ha unod az egyszerű képkereteket

A képek, különösen a családi képek elhelyezése nem kis kihívást jelent. Nemcsak azért, mert jellemzően elég sok van belőlük, hanem mert többnyire nem kifejezetten mutatós az elrendezésük. Persze, a képek látványa szép emlékeket idéz, de azért ha lehet, akkor érdemes az elhelyezésüket is úgy megoldani, hogy az szép, kreatív és egyedi legyen. Mutatjuk a lehetőségeket.
 

Így lesznek még látványosabbak a szobanövényeid – Készíts „élő falat”

Ha meguntad már a vízszintes kertészkedést, jöhet a vertikális! Egy „élő fal” csodásan mutat a lakásban és a kertben is, szerintünk ez most a legmenőbb módja a szobanövényeid tárolásának.
 
««  «  15  16  17  18  19   20   21  22  23  24  25  »  »»