Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Divattervezőnek állt az IBM szuperszámítógépe

Az IBM szuperszámítógépe, Watson most ruhát tervezett. A gépagy maga választotta ki a ruha anyagát és színét. A ruhába LED-eket is építettek, színük attól függően fog változni, hogy tetszik a közösségimédia-felhasználóknak a divatbemutató.
 

Magyarország fontos központja lehet az önvezető járművek fejlesztésének

Meghatározó központja lehet Magyarország a közlekedési innovációnak, és ezen belül erős szerepet vállalhat az egyik legfontosabb területen, az önvezető járművek kutatás-fejlesztésében – mondta a nemzetgazdasági miniszter csütörtökön A jövő autói konferencián a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
 

Kerti partit tervezel? - 6 tipp, hogy tökéletes legyen

A napsütés megérkeztével lassan eljön a keri partik ideje is, amin nem csak részt venni élmény, de egy ilyen esemény megszervezése is remek móka lehet. Következzen néhány tipp, ami garantálja, hogy a te bulid legyen a legemlékezetesebb.
 

Se perc alatt e-bicikli

Elkészült az első olyan kerékpár, amit nem kell tekerni, mégis több tíz kilométerre elvisz. A GeoOrbital névre keresztelt elektromotoros kereket könnyedén, akár 1-2 perc alatt ki lehet cserélni egy hagyományos bicikli kerekével.
 

Álomterasz egyszerűen

Feltartóztathatatlanul beköszöntött a tavasz! Terasz, erkély, veranda: akármilyen kicsi a rendelkezésünkre álló terület, hangulatossá tehetjük pár egyszerű fogással.
 

5 súlyos lakberendezési baki, amitől még kisebbnek tűnik a lakásod

Az apróbb otthonoknál különösen oda kell figyelni arra, hogyan rendezed be őket, hiszen egy-egy bakitól akár négyzetméterekkel is kisebbnek tűnhetnek. Cikkünkben összeszedtük a 5 legsúlyosabb hibát, amit soha ne kövess el, ha nem akarod óriásnak érezni magad a parányi szobáidban. Olvass tovább a részletekért!

Te is örülni fogsz, ha ilyen lámpaoszlopokat vetnek be a városodban

Az SAP és az EnBW áramszolgáltató fejlesztésének köszönhetően a jövő utcalámpái számos hasznos adattal szolgálnak majd a környezetükről szenzoraik segítségével, és praktikus funkcióik is lesznek.
 

Csináld magad: 2in1 homokozó-piknikasztal

Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ez az imádnivaló ötlet egy ügyes kezű ferfiú által kivitelezhető, s egész nyárra remek kikapcsolódást nyújt majd gyermekeinknek.
 

Ez alapján döntik el a betörők, kirámolják-e a lakásod – 8 dolog, ami megkönnyíti a dolgukat

Amikor a betörők kiválasztják, melyik lakást rámolják ki, több szempont alapján döntenek. Mutatjuk, mik azok a dolgok, amik az otthonodba vonzzák a rosszfiúkat, és hogyan tudnád biztonságosabbá tenni a lakást!
 
««  «  20  21  22  23  24   25   26  27  28  29  30  »  »»