Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Hogyan adjuk el a lakást még gyorsabban

Továbbra is pörög az ingatlan biznisz, igaz az ország egyes területein jobban megfigyelhető, míg máshol kevésbé. Győr-Moson-Sopron megye valamint Budapest és vonzáskörzete továbbra is az élen áll. Ha a lakásotok vagy a házatok eladásában gondolkoztok, íme, néhány tipp, hogy mivel tehetitek kelendőbbé, anélkül, hogy sok pénzt áldoznátok a felújításra.
 

Nőtt az áramigény, de csökkent az import

A hazai bruttó villamosenergia-felhasználás 1 százalékkal nőtt az idén az első negyedévben a tavalyi év hasonló időszakához képest, az import részaránya eközben 27 százalékról 26 százalékra csökkent - ismerteti honlapján a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir).
 

Sztrájkba léphetnek a villamosenergia-ipari dolgozók, ha nem lesz béremelés

A munkaadók által ajánlott két és fél százalékos ajánlattal szemben négy és fél százalékos béremelést követelnek a villamosenergia-ipari dolgozók, s ebből nem engednek. Ha kell, lekapcsolják a díszkivilágítást, de akár a közvilágítást is, vannak azonban más eszközeik is – számol be a NOL.hu.

5 tipp, amitől minden szoba azonnal stílusosabb lesz!

A többi kreatív szakmához hasonlóan a lakberendezés és a dizájn sem sajátítható el könyvből, rengeteg személyes, spontán és intuitív mozzanata van. Ettől még akad néhány szabály, aminek a követésével nem lőhetünk mellé: pillanatok alatt látványos eredményhez vezetnek. Ezekkel az ötletekkel gyorsan és professzionális módon javíthatsz bármelyik szobádon!
 

Nyaralj a saját kertedben!

Végre itt a jó idő! Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a természetben lenni és relaxálni. Azonban sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy havonta többször kiránduljanak. Általában se idő, se pénz nincs rá. Te is közéjük tartozol? Semmi baj, van megoldás... nyaralj a saját kertedben!
 

Szeretsz kertészkedni? Akkor hálás leszel ezért a tippért!

                
Szeretsz a szabadlevegőn lenni, házi paradicsomot enni,
vagy csak kiülni egy hűtőt sörrel a kis kertedbe... ki nem?
Ez az élmény azonban lehet még jobb is!
 

Sokan nem tudják, hogy ebben is jók vagyunk! :)

Általában lakás és üzletbelsők megvilágítására használják a LED világítást, a legtöbb LED-ekkel foglalkozó cég nem is tart készleten kertvilágítási eszközöket. Mi azonban Magyarországon egyedülálló kertvilágítási termékekkel rendelkezünk. 
 

Panelban laksz, de imádod a növényeket?

A panelban élőknek sem kell többé lemondani álmaik kertjéről!

Szeretnél Te is ragyogó kertet? Mi segítünk!

Szeretsz kertészkedni? Kikapcsol, ha a friss levegőn lehetsz? Élvezed, amikor kicsinosítod az otthonodat? Ha ezek közül valamelyik igaz rád, akkor ezeket az újdonságokat egyszerűen imádni fogod!
 

Kevés a helyed? Így lehet Neked is könnyen menő balkonkerted!

Kevés a helyed? Így lehet Neked is könnyen menő balkonkerted!
 
««  «  23  24  25  26  27   28   29  30  31  32  33  »  »»