Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

A Yu grill projekt

Néhány hete megkereste csapatunkat a hamarosan Budapest belvárosában nyíló „Yu grill” étterem tulajdonosa, akinek mindössze annyi volt az elképzelése, hogy valami csodás, egyedi designt szeretne, amilyen még nincs Budapesten, hiszen a tradicionális ételeikkel ők is ezt a vonalat képviselik.

Számolj le az üres falakkal! – Apró trükkök nagy felületekre

Egyhangú, üres felületek helyett tekints úgy a falaidra, mint lehetőségekre. Üres vásznakra, ahol szabadon engedheted kreatív, „dekor-imádó” énedet. Mutatunk 5 megoldást, hogyan dobd fel ezeket az ablak nélküli felületeket.
 

Ilyen 2016 álomkertje!

SZÉP KERTEK | ILYEN 2016 ÁLOMKERTJE | TOP 5 TREND A KERTBEN
 

Párizsi sikk a lakásban - Így teheted elegánssá az otthonod!

A franciákat a világ minden táján ismerik a kitűnő ízlésük, eleganciájuk és sikkes öltözködésük miatt. Ugyanez igaz a lakásaikra is, ahol a funkció és stílus olyan ötvözetét hozzák létre, amitől az állunk is leesik. Tippek, hogyan tedd te is párizsivá a lakásod!  

5 SZUPER 2016-OS KONYHAI TREND

2016 ÁLOMKONYHÁI  

Nem vagy jó az okostelefonban? Akkor ide nyomul be a Firefox OS

A mobilos Firefox OS finoman fogalmazva nem túl nagy sikere után, más területen próbálkozik a Mozilla.
 

Rázós villamossági termékeket találtak a fogyasztóvédők

A legtöbb veszélyes termék a lámpatestek, a LED-es fényvetők, a beépített akkumulátorok, tölthető zseblámpák közül került ki, ezeket követték a merülő szivattyúk és az UV fénycsöves műköröm szárító és besugárzó készülékek.
 

Az előszoba a lakás lelke - 4 tipp, hogyan tedd meghittebbé

Az előszoba az első és utolsó helyiség, amit meglátsz a lakásból, ide lépsz be, innen lépsz ki, nem mindegy tehát, hogy milyen hangulattal fogad és enged el. Mutatunk néhány tippet, hogyan teheted izgalmasabbá.
 

Nem várt ütemben növekszik az e-mobilitás

Az elektromos autók építéséhez használt akkumulátorok árcsökkenésének köszönhetően, az e-mobilitás rövidesen jelentős mértékben csökkentheti a globális olajkeresletet, legalábbis a Bloomberg New Energy Finance (BNEF) legfrissebb elemzése szerint. Arra számítanak, hogy 2020-ra az elektromos járművek árban beérik a hagyományos meghajtásúakat.
 

Így csinálj a teraszból kertet - Buja oázist alakíthatsz ki a város közepén

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de velünk gyakran előfordul napsütéses tavaszi délelőttökön, hogy a reggeli újságokat a kertben, növények és virágok közt szeretnénk elolvasni. Ha azonban nem kertes házban laksz, ez nehezen megvalósítható. Kis kreativitással a teraszból is csodás kis kertet varázsolhatsz, mutatjuk is, hogyan.
 
««  «  26  27  28  29  30   31   32  33  34  35  36  »  »»