Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Óvakodj a túl olcsó mobiltól!

Vonzó árakon találunk vadonatúj mobiltelefont a neten, de ennek az alacsony árnak megvan az oka és nem biztos, hogy mindenkinek megéri vállalni a kockázatot.  

Sok a rezsi? Így spórolhatsz a vízszámládon...

Akár a negyedével is csökkentheti a vízfogyasztást zuhanyozásnál az alábbi újdonság.  

A lakosság többsége uniós támogatást igényelne a lakáskorszerűsítéshez

A lakosság 94 százaléka indokoltnak tartja, hogy legyen uniós pályázati támogatás a magyar otthonok energetikai korszerűsítésére – derül ki a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) és az Energiaklub felméréséből.
 

Jól nézd meg, lehet, hogy ez lesz az utolsó Lumia

Lehet, hogy a február elején érkező Lumia lesz a legutolsó ebben a telefoncsaládban.
 

Egymillió brit diákból nevelnek hekkert

A technológia gyors fejlődése azzal a kellemetlen következménnyel jár, hogy könnyű lemaradni. Ma már sok felnőtt elmondhatja magáról, hogy számítógép közelében nőtt fel, de a gyermekek élete most az okostelefon körül forog. A programozható eszközök legújabb generációja azonban a mobilnál is kisebb, csupán egy körömnyi méretű csip, amit ruhákba és más hordható eszközökbe, játékokba és lakásvezérlő kütyükbe építenek bele.
 

2300 forintot kérnek érte: ez a világ legkisebb zseblámpája

Kulcstartóján is könnyedén elfér ez a pehelykönnyű és extra kicsi LED-es zseblámpa, amelyet a világ legkisebbjeként emlegetnek.
 

A magyar csodabillentyűzet

Megvalósulhat, amit egy hazai csapat talált ki, 200 ezer dollárt szerettek volna gyűjteni, de végül annál is többet sikerült szerezniük.
 
 

Méri és mutatja a hőmérsékletet az okossál

Bankkártyaméretű miniszámítógépből már sok ötletes dolgot barkácsoltak a hobbiprogramozók, ám mindig van új a nap alatt. Például ez a sálba rejtett, LED fényekben pompázó hőmérő.
 

Nem elírás: itt a 6 mm vastag fényképezőgép

Egy japán cég dobta piacra a leheletvékony gépet, ami eséllyel pályázhat a világ legvékonyabb kamerája címre.
 

Lejár az energetikai audithoz szükséges regisztráció

Már csak három napig regisztrálhatnak az energetikai auditálásra kötelezett nagyvállalatok a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) honlapján.
 
««  «  29  30  31  32  33   34   35  36  37  38  39  »  »»