Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Ilyen különleges órát igazán ritkán látni!

Úgy tűnik, már unalmasak a hagyományos analóg vagy digitális órák, ugyanis mind különlegesebb időmérők jelennek meg.
 
 

Tíz éven belül 5400 megawatt új áramternelő kapacitást kell építeni

Mintegy 5400 megawatt új áramtermelő kapacitás létesítése lesz szükséges a következő tíz évben nagy valószínűség szerint, tizenöt év alatt pedig legalább 7000 megawattal kell bővíteni a magyarországi erőműállományt a biztonságos energiaellátás érdekében.    

Nincs még karácsonyi ajándék ötleted?

Elveszel óriási kínálatunkban?
Ne aggódj, segítünk a választásban!

Elképesztően gyors a fényalapú wifi

Félresöpörhetjük a rádióhullámok hatásával kapcsolatos aggodalmainkat, mert itt az új drótnélküli hálózati megoldás, a látható fényen alapuló Li-Fi (az egyszerűség kedvéért és a wifi nyomán hívjuk csak lifinek). Ezzel a módszerrel a laboratóriumi körülmények közt elképesztő 224 gigabit per másodperces sebességet értek el a kutatók.
 

1+1 trendi karácsonyi meglepetéssel és ingyenes kiszállítással várunk!

  Igen, jól látod, idén 2 különböző ajándékkal lepünk meg!
A további részletekért olvasd tovább a cikket! 

Lejár az energetikai audit határideje

Már egy hónapja sem maradt a nagyvállalatoknak, hogy eleget tegyenek az energiahatékonysági törvényben foglalt energetikai auditálási kötelezettségüknek, az auditálást igazoló dokumentációt december 5-ig kötelező megszerezniük az érintett cégeknek – hívta fel a figyelmet az MVM Partner Zrt. hétfői közleményében.
 

Uniós áramár: Budapest a legolcsóbbak között

Budapest a negyedik legolcsóbb uniós főváros volt a lakossági áramárak szempontjából októberben - derült ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) legfrissebb nemzetközi energiaár-összehasonlításából.
 

Wifi jön egy budai lámpaoszlopból

Átadták a főváros első intelligens közvilágítási oszlopát, amely az önkormányzat, az elektromos autóval rendelkezők, és nem mellesleg az internetezők számára is előnyökkel jár.
 

Világítasz, ha megmágneseznek?

A Grindhouse Wetware biohekkerei ismét bőr alá ültetett csipekkel sokkolnak. A most bemutatott Northstar V1 nevű csip nagyjából akkora, mint egy kéteurós; ez nagy előrelépés a Circadia 1.0 nevű csiphez képest, amit szintén a bőr alá kellett varrni, de akkora volt, mint egy cigisdoboz.
 

Verának segítségre van szüksége!

Költözés előtt állunk, amit Vera koordinál és ez rengeteg plusz munkával jár neki. Kíváncsi vagy, hogyan tudnál neki segíteni, hogy könnyebb legyen a költözés? 
««  «  32  33  34  35  36   37   38  39  40  41  42  »  »»