Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Tiborczéknak több gondja már nem lenne, ha ezen a pályázaton is nyernek

Ha a miniszterelnök veje - még aktív világítás-korszerűsítőként - megnyerte volna azt a 9000 ledes lámpa közbeszerzésére kiírt pályázatot, amit az amerikai New Hampsire államban lévő Machester írt ki, vélhetően még gazdagabb lehetne, mint jelenleg. Az országhatár nem lett volna akadály, mert arra már volt példa, hogy Tiborcz volt cégét külföldi munkálatokra ajánlgassák.

93 milliárd forinttal tartoznak a magyar energiafogyasztók

Csaknem kétmillió magyar energiafogyasztónak volt kifizetetlen hátraléka, 92,997 milliárd forint értékben május elsejei adatok szerint – közölte Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter pénteken, megjegyezve azonban, hogy a nyilvántartások bizonytalansága miatt ez az adat csak tájékoztató jellegű.

Tudd meg, hogyan lesz több vevőd, ha átváltasz LED-es üzletvilágításra!

 
 
Tudj meg többet a LED-es üzletvilágítás előnyeiről!
 

Itt a telefon, amelyen térben (is) láthatók a képek

Az alábbi telefonon speciális szemüveg nélkül is láthatják a 3D-s tartalmakat a felhasználók.  

A hazai áramtermelés csupán 6,8%-a jön megújuló forrásból

A hazai szélerőművek kihasználtsága 2014-ben 22 százalékos volt, 2 százalékkal alacsonyabb az előző évinél. A teljes villamosenergia-felhasználásból 6,8 százalék a megújuló energiákkal termelt áram.

Nagyot csökken a benzin ára

Csökkenti bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
 

Élvezd jobban a tévézést!

 
Termékpalettánk egy új különlegességgel bővült, ami igazán megérdemel egy külön cikket, mindjárt elmondom miért...
 

Ételmérgezés ellen is véd a kék LED

Új távlatot nyit a kék LED felhasználásában, hogy fényében elpusztulnak az élelmiszerekben leggyakrabban elszaporodó kórokozók. Ezzel megvilágítva tartósítószer nélkül is hosszabban eltartható az étel.
 

Okos és zöld megoldásokra vágynak a magyar városlakók

A magyarországi városlakók egyre környezettudatosabb lakóhelyre vágynak, amely okos megoldások segítségével könnyíti meg mindennapi életüket – derül ki a GE Lighting és a Szeretlek Magyarország közös online felméréséből. A válaszadók a jövő világításának számító LED fényforrások előnyei közül is az energiahatékonyságot, a biztonságot és az intelligens technológiák bevezetésének lehetőségét emelték ki.

Ezzel a kütyüvel vágna oda a munkaerőpiacnak a BBC

Elnyerte végső formáját az az eszköz, amellyel a brit közmédia hosszú távon szeretné megoldani az Egyesült Királyságon túl például Magyarországon is óriási szakemberhiányt.
 
««  «  37  38  39  40  41   42   43  44  45  46  47  »  »»