Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Leszoknál a dohányzásról? Ez a szipka segíthet!

Érdekes módját választotta a dohányzásról való leszoktatásnak egy kínai cég. Közösségi finanszírozás keretében hívták életre okos szipkájukat.
 

Kiszivárgott: képek, adatok a Samsung legújabb, legvékonyabb telefonjáról

Már látványos képeken is szemügyre vehető a Samsung küszöbön álló, az eddigieknél vékonyabb telefonja.
 

16+1 okos klímafogyasztás-csökkentő tipp

Számtalan trükkje van, hogy csökkentsük a kánikula miatt megugró áramfogyasztást. Mit tegyünk, hogy hideg is legyen és a költségeken is spóroljunk?
 
 

Jövőre 150 új e-kutat helyeznek üzembe

A következő egy évben 150 új elektromos autó töltőállomás jön létre Magyarországon - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.
 

Új Bubi-bérlet érkezett

Új negyedéves bérletet vezetett be a Mol Bubi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpárkölcsönző rendszer keretében július 1-jével a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ez 5000 forintba kerül, amelyből 1000 forint lebiciklizhető.
 

Furcsa szerzet – olcsó, takarékos 3-kerekű Amerikából

Az amerikai Elio Motors cég már jó ideje azon foglalatoskodik, hogy egy rendkívül hatékony, alacsony fogyasztású autót dobjon piacra, amivel tényleg fillérekből megoldható lenne a mindennapi közlekedés, ingázás. Már több prototípust is bemutattak a gyáriak, azonban a legújabb, immár ötödik változat meglehetősen széria-közelinek tűnik.

Magyar siker az európai energiahatékonysági versenyben

A Virtuális Erőmű Programot (VIP) 153 energiahatékonysági program közül a legjobb három közé választották az Európai Bizottság által szervezett Európai Fenntartható Energia Héten. Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára csütörtökön, a hír bejelentésekor hangsúlyozta, ez jelentős nemzetközi elismerés nemcsak a programnak, hanem az országnak is.

Elektromosrobogó-kölcsönző rendszert tesztel Párizs

Négyhónapos próbaüzemmel elektromosrobogó-kölcsönző rendszer kezdi meg működését Párizsban a négy éve nagy sikerrel működő első elektromosautó-kölcsönző rendszer, az Autolib és a nyolcéves bérbicikli-hálózat, a Vélib mintájára.

Neked mi világít? El se hinnéd, mennyit lehet a lámpával spórolni!

Az NFH LED-es fényforrásokat és kompakt fénycsöveket hasonlított össze, hogy kiderüljön, melyik mennyit fogyaszt, hogyan világít.
 

Készül a nagy boom az energiatárolás piacán

A megújuló energia legnagyobb, eddig csak részben megoldott problémájára jelenthetnek választ az energiatárolási technológia legújabb fejlesztései. A különféle speciális akkumulátorok mellett a lendkerekes rendszerekre építő újítások és a ma már hagyományosnak számító szivattyús-tározós megoldások fejlesztése nem csak a zöldenergia termelését lendíthetik föl, de az ipari méretű energiatárolás piacán is robbanásszerű fejlődést indíthatnak el.
««  «  38  39  40  41  42   43   44  45  46  47  48  »  »»