Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Mától ilyen díszkivilágításban gyönyörködhetünk - fotó

Új homlokzati díszvilágítást kap szombattól a Zeneakadémia a Liszt Ferenc téren.

Sci-fi autót tervezett a Mercedes, és nagyon jól sikerült

Kiderült, mivel készül a német cég a Tokiói Autószalonra.
 
 

A „smart energy management” megoldások elterjedése várható a magyar energiapiacon

Energia- és pénzspórolást jelent az ügyfelek számára, nő a megújulók szerepe és az innovatív szolgáltatások is teret kapnak a „smart energy management”-ben.
 

Orbán veje nélkül is jól megy az Elios-nak

Ismét hatalmas üzletet szakított a sajtóban egy időben nagyon forgó Elios Innovatív Zrt., ezúttal Kikunfélegyháza közvilágításának korszerűsítését nyerték el. Pedig az erős húzónévnek számító Tiborcz István már egy ideje nincs is a cégben.
 

Nem kell telefontöltő, ha ilyen az okostelefon

A nálunk kevéssé ismert nevű kínai Oukitel új okostelefonja telefontöltőként is szolgál, hosszú távon persze azért ezt is tölteni kell.
 

Elkészült a világ alighanem legjobb zseblámpája

A Luxor 2 zseblámpa újítása az automatikus fókuszálás, de a zseblámpáktól elvárható többi területen sem teljesít rosszul. Egy nap sem kellett, hogy a Kickstarteren összegyűljön a pénz a piacra dobásához.
 

Duplájára kell növelni a zöldenergia-felhasználást 2020-ra

A legfrissebb adatok szerint a zöldenergia a magyar energiafelhasználás csupán 6,6 százalékát teszi ki, így Magyarországnak e téren minimum duplájára kell növelnie teljesítményét a következő öt évben ahhoz, hogy elérje a Nemzeti Reform Programban kitűzött 14,65 százalékos célértéket.
 

Menő LED-kijelzőket kapnak a balatoni állomások

Közös felületen lesznek elérhetők a MÁV, a BAHART és a Balaton mentén járatokat üzemeltető Volán társaságok járatinformációi. Hét vasútállomás, öt buszmegálló és öt kikötő kap színes LED-kijelzőt.
 
 

Globális összefogás a fenntartható városokért

Bár nem sokszor beszélünk róla, a városok felelősek a teljes károsanyag-kibocsátás 70 százalékáért, sőt a világ energiatermelésének kétharmadát is itt használják fel. Azonban nem csak környezetterhelésük, hanem veszélyeztetettségük miatt is fontos, hogy a városok váljanak a fenntarthatóságért tett erőfeszítések vezetőivé: a világ 19 legnagyobb városából 14-re katasztrofális hatással lehet a tengerszint emelkedése.
««  «  33  34  35  36  37   38   39  40  41  42  43  »  »»