Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

6 trükk, amitől konyhád drágábbnak tűnhet

Érdemes megfogadni tanácsainkat, mert már néhány olcsó és aprócska változtatástól is drágábbnak tűnhet konyhád, mint amennyibe egyébként került.

A Tesla kegyelemdöfés lehet az olajiparnak

Egy-két évtizeden belül a háztartások meghatározó részének a tetőn elhelyezett solar panelek biztosítanak majd olcsó energiát, komoly akkumulátorok tárolják majd éjszakára a nappal termelt áramot. Az autók többsége elektromos önvezető autó lesz, amelyek szinte önálló dolgoznak majd mondjuk az Uber rendszerében, amikor a tulajdonosnak nem lesz rájuk szüksége – írja a Newsweek Elon Musk, a tesla első emberének hosszútávú stratégiájáról, amely messze nem csak egy autógyártó tőzsdei árfolyamáról, sokkal inkább az energiarendszerek átalakításáról, az olajkorszak végéről szól, és arról, hogyan nem lesz Izland a jövő Jamaicája.

Robotok kaphatják szét az atomerőműveket

Tíz éven belül robotot tervez kifejleszteni a Roszatom a nyomottvizes (VVER) és a csatorna-típusú, nagy energiakimenetű (RBMK) reaktorokkal felszerelt atomerőművek bontására és sugármentesítésre.

Pizzafutár-drónok Új-Zélandon

A Domino’s pizzéria lánc már eddig is szállított robotokkal, de év végétől – a világon elsőként – drónokat is bevonnak az automatizált kiszállításba.
 
 

Így spórolhatsz a lakásodon – Erre az 5 dologra nem érdemes költened

Amikor új lakásba, vagy új albérletbe költözöl, vagy egyszerűen csak fel szeretnéd frissíteni az otthonodat pár új holmival, könnyű átesni a ló túloldalára. Veszel ezt-azt, néhány apróságot, a végösszeg azonban kijózanító tud lenni. Megmutatjuk, mi az az 5 dolog, amire felesleges sokat költened.

Megcsinálták a tetoválást, amihez hozzáérve nyithatjuk / zárhatjuk a telefonunkat

A DuoSkin segítségével úgy oldhatjuk fel a képernyőzárat a mobilunkon (is), hogy hozzá sem kell érni a telefonhoz. És ez még korántsem minden.
 
 

Pillangódekoráció a falra

Legyen akár a gyermekek birodalma, akár a saját hálószobánk vagy nappalink a helyszín, ez az egyszerű pillangós dekoráció fantasztikusan mutat otthonunk bármelyik helyiségében.

Amikor az a baj, hogy ingyen van az áram

A Fukusima után felpörgetett energiafordulat eredményeként a németeknél az utóbbi hónapokban elkezdett túlcsordulni a megújulóenergia-termelés, sőt már annyi van, hogy fizikailag nem tudják hova tenni. Ez viszont egyáltalán nem jó, pont ellenkezőleg: a rendszerben hatalmas a túlterheltség, ami pazarlást szül, ami pedig nagy veszteségeket. Most egy újabb reformmal a feje tetejére állítják a recsegő-ropogó rendszert, ami a zöldek szerint a világ végét, a piac szerint rendezettebb viszonyokat hozhat. Meg több környezetszennyezést.

Új LED-es kütyü Happy Mealben

Az olimpia egyik főtámogatójaként a gyorsétteremlánc több mozgásra venné rá a gyerekeket.
 

10 lakberendezési szabály, amit meg KELL szegni néha

Íme 10 olyan dekorálással és berendezéssel kapcsolatos kivétel, amely erősíti a szabályt.
««  «  12  13  14  15  16   17   18  19  20  21  22  »  »»