Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Hogyan csökkentsd a fűtés számládat?

Az ősz beköszöntével újra aktuális ez a téma, hiszen örülünk, vagy sem, kezdetét veszi a fűtésszezon. Hoztam 4 praktikus tanácsot, amivel sok-sok ezer forintot is spórolhatsz a fűtésszámlán!

6 egyszerű tipp, hogy ne legyen por a lakásban

Gondolom nem csak velem történt már meg az, hogy egy kiadós nagytakarítás után, már másnap ugyanolyan porosnak láttam a lakást. Ez egy bosszantó dolog, azonban konkrét megoldás a problémára még nincs. Vannak azonban házi praktikák, melyekkel csökkenthetjük a por mértékét. Íme, 6 egyszerű tipp, amivel kevésbé lesz poros a lakásod.

1,5 milliót kaphatsz, ha elektromos autót veszel

A kormány támogatja az elektromos hajtású autók vásárlását, az idén erre 2 milliárd forintot biztosít – mondta a nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten egy szakmai fórumon.

A fotógép, ami rögtön kinyomtatja a képet: újra divatba jönnek a Polaroidok

A napjainkban készülő fotóknak már több mint 80 százaléka okostelefon eredetű, így joggal gondolhatjuk, hogy a hagyományos fényképezőgépek ideje lejárt, pláne azoké a jó öreg készülékeké, melyek rögtön papírra vetik fotós alkotásainkat. Ezt cáfolandó a németországi Photokina kiállításon szinte lépten nyomon ez utóbbihoz hasonló termékekbe botlottunk.

Őszi dekorációk, amiket alig várunk, hogy elkészíthessünk.

Az ősz az egyik legszínesebb évszak, és már többször kifejeztük rajongásunkat iránta. Most eljött az idő, hogy az otthonunkba is becsempésszünk egy darabkát belőle. Nagyon izgalmas dekorációk készülhetnek az előttünk álló időszakra, amelyeknek egészen karácsonyig örülhetünk majd!

Ingyen parkolás autómegosztással

Németországban törvényt hoznak a közösségi autómegosztó szolgáltatások támogatásáról, a szövetségi kormány tervezete alapján a szolgáltatók kiváltságokat kaphatnak – írta csütörtökön a Handelsblatt című üzleti lap.

6 ötlet kis konyhákhoz - Így biztos minden el fog férni

Teljesen mindegy, mekkora a konyhám, sosincs benne elég hely. Elég sok lakásban éltem már életem során, de a konyha berendezése mindig nehéz feladat elé állított. Hogyan lehet pici helyen tárolni edényeket, tányérokat, poharakat, robotgépet, kávéfőzőt ésatöbbi... Összeszedtem 6 zseniális megoldást, ami nem oldja meg, de mindenképpen megkönnyíti a dolgot.

Mi már láttuk, milyen kütyükkel élsz majd együtt tíz év múlva

A LED-fényárban úszó ketrecben szupergyors drónok versenyeznek, a nézőpontjukat mutató kivetítőn a kép szemcsés, hol elmegy, hol visszajön. Gyerekek a Hold felszínét jelképező terepasztalon, testükön keresztülzötykölődik egy kerekes felderítő robot, vagy tömött sorokban a virtuális valóság sátor előtt. Megnéztük a közeljövő technikai újításait a Drone Prix Hungary drónverseny és robotika show-ján.

Kérdés, lesz-e bármi az ingyen wifi ígéretéből

Irreális lehet Jean-Claude Juncker bejelentése az ingyenes vezeték nélküli internetről.

5 lakberendezési baki, amit egy szakember azonnal kiszúr nálad – Lehet, hogy te észre sem veszed

A dizájn első szabálya, hogy minden ember ízlése különböző, mindenkinek más tetszik. A lakberendezők mégsem tudják elkerülni, hogy a fejükben ne alkossanak véleményt, amikor belépnek egy idegen lakásba. Elárulták, mi az az 5 baki, amit pillanatok alatt kiszúrnak.
««  «  10  11  12  13  14   15   16  17  18  19  20  »  »»