Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

5 otthoni szokás, amit neked is ki kellene próbálnod

Ha szeretnéd jobban érezni magad az otthonodban minden egyes nap, akkor vesd be ezeket a trükköket!
 

Már nem annyira az üzemanyagokban látja a jövőt a MOL

A nem motorüzemanyag típusú termékek arányát a jelenlegi 30 százalék alatti szintről 2030-ig fokozatosan 50 százalék fölé tervezi emelni a Mol Nyrt., elsősorban a petrolkémiai és vegyipari befektetések megvalósításával.
 

Ősszel se hanyagold el a kertet - 6 fontos teendő októberre

Személyes véleményem, hogy a kert ősszel még szebb lesz, mint nyáron volt. Sokkal gazdagabbak a színei, más a hangulata, más még az illata is. Mutatjuk, mik a teendőid októberben a kertedben, hogy megőrizd a szépségét.

Amerikában terjeszkedik a magyar elektromos repülőgép gyártója

Közel hárommillió dollárból, zöldmezős beruházásban repülőgép összeszerelő és karbantartó üzemet épít az Egyesült Államokban a kecskeméti Magnus Aircraft, a cég vezetői már megkezdték a tárgyalásokat a texasi Fredericksburgban. Nem rég a Magnus Kínával is megállapodott egy ottani végszerelő és karbantartó üzem felépítéséről.

Hi-tech fényerdő kápráztatja el a csingtaóiakat

A Sárga-tenger partján fekvő kínai városban nem fukarkodtak a ledekkel: harmincezer söröspalackból és ötvenezer plasztikrózsából készítettek jókora térinstallációt.

4 tuti tipp a spájz kialakításához – Nem baj, ha kevés a hely

Hogyan nyelhet el egy kis bútor tengernyi zöldséget és gyümölcsöt? Miként pakolhatsz egy apró polcra akár 30 konzervet? Kicsi a spájz vagy nincs is, de úgy szeretnél pakolni, hogy mindennek legyen helye? Görgess lejjebb és tudd meg, milyen praktikákk

Nem vicc: láthatatlan televízióval rukkolt ki a Panasonic

Ha éppen nem nézik, azaz nincs rá szükség, akkor eltűnik a Panasonic televíziója, amely a januári CES-en bemutatott modell továbbfejlesztése.

Ez az alkalmazás bárhol jól jön, ahol sokan vannak és nagy a hangzavar

Buliban, koncerten, étteremben, tüntetésen, akárhol jól jöhet, ha ilyen üzenettel hívod fel magadra a figyelmet.
 

Töklámpás másként – avagy szuper dekoráció készülhet sütőtökből

A szimpla töklámpáson jelentősen túlmutatnak a következő ötletek, amelyek között találunk jó néhány játékos, kreatív és egyszerűen szép dekorációt is. Biztosan Te is megtalálod közöttük a kedvencedet, amely illeszkedni fog a lakásodhoz vagy az udvarodhoz. Már csak a megfelelő tökfejet és eszközöket kell majd beszerezni hozzá!

Kristálycsillár fillérekből

"Bár kifejezetten taszítanak, otthonom némelyik helyiségében a mai napig ufó-lámpa fantázianévre keresztelt burák gondoskodnak a világításról. Utálom, de akkoriban kompromisszumos megoldásnak megfeleltek. A praktikus barkácsötletekért, az értelmes újrahasznosításokért viszont rajongok, most pedig találtam is egy igazán zseniális ötletet elegáns csillár saját kezű megvalósítására. Nézzétek csak!"
««  «  8  9  10  11  12   13   14  15  16  17  18  »  »»