Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Nagy ötletek kis konyhákba

Íme néhány szuper ötlet kis konyhába, ami lehet, hogy eddig eszedbe se jutott, de ha meglátod, legszívesebben már holnap megvalósítanád saját konyhádba.

Ilyen kellene mindenhova: ha ebből lenne az útburkolat, ingyen lenne az áram

Lerakták az első napelemes útburkolatot az Egyesült Államokban. Egy olyan technológiáról van szó, amely megfelelő léptékben alkalmazva önmagában is megtermelheti egy ország teljes áramigényét.
 

5 otthoni szokás, amit neked is ki kellene próbálnod

Ha szeretnéd jobban érezni magad az otthonodban minden egyes nap, akkor vesd be ezeket a trükköket!
 

Már nem annyira az üzemanyagokban látja a jövőt a MOL

A nem motorüzemanyag típusú termékek arányát a jelenlegi 30 százalék alatti szintről 2030-ig fokozatosan 50 százalék fölé tervezi emelni a Mol Nyrt., elsősorban a petrolkémiai és vegyipari befektetések megvalósításával.
 

Ősszel se hanyagold el a kertet - 6 fontos teendő októberre

Személyes véleményem, hogy a kert ősszel még szebb lesz, mint nyáron volt. Sokkal gazdagabbak a színei, más a hangulata, más még az illata is. Mutatjuk, mik a teendőid októberben a kertedben, hogy megőrizd a szépségét.

Amerikában terjeszkedik a magyar elektromos repülőgép gyártója

Közel hárommillió dollárból, zöldmezős beruházásban repülőgép összeszerelő és karbantartó üzemet épít az Egyesült Államokban a kecskeméti Magnus Aircraft, a cég vezetői már megkezdték a tárgyalásokat a texasi Fredericksburgban. Nem rég a Magnus Kínával is megállapodott egy ottani végszerelő és karbantartó üzem felépítéséről.

Hi-tech fényerdő kápráztatja el a csingtaóiakat

A Sárga-tenger partján fekvő kínai városban nem fukarkodtak a ledekkel: harmincezer söröspalackból és ötvenezer plasztikrózsából készítettek jókora térinstallációt.

4 tuti tipp a spájz kialakításához – Nem baj, ha kevés a hely

Hogyan nyelhet el egy kis bútor tengernyi zöldséget és gyümölcsöt? Miként pakolhatsz egy apró polcra akár 30 konzervet? Kicsi a spájz vagy nincs is, de úgy szeretnél pakolni, hogy mindennek legyen helye? Görgess lejjebb és tudd meg, milyen praktikákk

Nem vicc: láthatatlan televízióval rukkolt ki a Panasonic

Ha éppen nem nézik, azaz nincs rá szükség, akkor eltűnik a Panasonic televíziója, amely a januári CES-en bemutatott modell továbbfejlesztése.

Ez az alkalmazás bárhol jól jön, ahol sokan vannak és nagy a hangzavar

Buliban, koncerten, étteremben, tüntetésen, akárhol jól jöhet, ha ilyen üzenettel hívod fel magadra a figyelmet.
 
««  «  8  9  10  11  12   13   14  15  16  17  18  »  »»