Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Idén is lesz Fényvillamos

Idén is járni fog a Fényvillamos Budapesten, írja a BKV közleménye. A kívül-belül feldíszített jármű 2016. december 5. és 2017. január 6. között szállítja majd az utasokat.

Színes vagy fehér égősor? Vége a karácsony legnagyobb vitájának!

Szeretnénk leszögezni, hogy ezen veszekedni az ünnepi asztalnál még mindig sokkal kellemesebb, mint a politikán vagy azon, hogy kinek az élete nem tart még ott, ahol a többi családtag szeretné. Természetesen mindkét típusú égősor működhet, de sok mindentől függ, mi illik az adott térbe, ezek a szempontok a legfontosabbak...

Így ötvözd a különböző stílusokat a lakásban – 5 tipp, hogy eklektikusan sikkes legyen az otthonod

„Milyen eklektikus ez a lakás!” Sokan csak azért mondják ezt egy térre, mert zsúfoltnak és ízléstelennek tartják, de nem szeretnének megbántani senkit. Pedig az eklektika egészen mást jelent, egyáltalán nem negatív fogalom, sőt. Megmutatjuk, hogyan ötvözheted a különböző stílusokat sikkesen.

Beszántják a magyar GE egyik részlegét, 300 embert küldenek el...

A leépítést szerdán jelentették be a dolgozóknak, az indok, hogy a tevékenységet áttelepítik Londonba. Bár hivatalosan még nem zárult le az erről szóló döntési folyamat, mivel az eredeti tervet a legfelsőbb vezetés javasolja, nem valószínű, hogy más forgatókönyv valósulna meg. Minden kirúgott Current-dolgozó megkapja a csoportos leépítéseknél szokásos, szakszervezet által letárgyalt elbocsátási ajánlatát, januárban pedig az érintetteket fizetett szabadságra küldenék. Néhány embert megpróbálnak majd átvenni a cég más üzemeibe.
 
 

DECEMBERI FELADATLISTA: FONTOS TEENDŐK AZ ÉV UTOLSÓ HÓNAPJÁRA OTTHON ÉS A HÁZ KÖRÜL!

A december talán az év legsűrűbb hónapja. A karácsonyi ünnepek és az év végi sürgés-forgás nagyon sok energiát és figyelmet tud elvonni az embertől. Mindezek ellenére sem feledkezhetünk meg azonban a hideggel együtt megérkező teendőkről sem. Segítségképp összeszedtük, mi mindenre figyeljünk oda az esztendő utolsó hónapjában.

Így ápold a növényeidet télen...

Egy hét múlva ilyenkor már tél lesz, már ami a hónapot illeti. Van, aki az első hó lehullása után érzi csak igazán, hogy megérkezett, más már a fűtési szezon beindulásától telet emleget. Azt nem tudni, a lakásunkat díszítő növények mikortól számolják beköszöntését, de nem árt időben felkészülnünk szépségeink téli ápolására sem.

A NextEv bemutatta a „világ leggyorsabb elektromos autóját”

A NextEv nevű kínai elektromos autó gyártó a közelmúltban mutatta be az új autóját, amely állítása szerint a világ leggyorsabb elektromos autója.

A 10 legnagyobb tabu kis lakásban

Van néhány dolog, ami bármilyen szép, és bármilyen trendi is, kis lakásba sajnos akkor sem való.

A lakossági fűtés szennyezi a legjobban a levegőt

Magyarország legsúlyosabb környezet-egészségügyi problémája a lakossági fűtés levegőszennyezése, miközben a lakossági tüzelőberendezések kibocsátása Magyarországon még nem szabályozott – hangzott el a Tiszta fűtés című nemzetközi konferencián kedden Budapesten, az eseményt az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala és a Levegő Munkacsoport rendezte a német Deutsche Umwelthilfe és a Dán Ökológia Tanács közreműködésével.

Egymilliárd eurót spóroltak a fogyasztók

Az európai villamosenergia-hálózatok összekapcsolása éves szinten már egymilliárd eurós megtakarítást hozott eddig az uniós fogyasztóknak, akik az egységes hálózat teljes kialakításával további 250 millió eurót tudnak majd megtakarítani évente – mondta Alberto Pototschnig, az Energiaszabályozók Együttműködési Ügynöksége (ACER) igazgatója az MTI-nek.
««  «  4  5  6  7  8   9   10  11  12  13  14  »  »»