Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Készül a Tesla Sziget

A világhírű Tesla vállalat legújabb projektje a 100%-ig napenergiával működő sziget lesz.

5 fontos lakberendezési elv

Ha ezekre odafigyelsz, nem lőhetsz mellé!

Rengeteg elektromos töltőállomás jöhet Budapesten

Csaknem 500 új töltőhely jöhet létre elektromos autóknak Budapesten 600 millió forintból a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és a fővárosi önkormányzat megállapodása alapján.

ÁLOM, ÉDES ÁLOM – HOL VAN AZ ÁGY LEGJOBB HELYE A SZOBÁBAN?

A nyugodt, pihentető alvás kulcsa a kényelmes ágy és a jól berendezett hálószoba. Az egyik legnagyobb dilemmát pedig pont e kettő állítja elénk, hiszen nehéz megtalálni a fekhely ideális helyét a szobában. Adunk most néhány támpontot ehhez.

Robotok oldhatják meg a munkaerőhiányt

A robottechnológia lehet a megoldás a szakemberhiányra, főleg az ipart és a szolgáltató szektort segíthetik a korszerű alkalmazások: az automatizálás Magyarországon félmillió állást válthat ki – közölte a Universal Robots (UR) az MTI-vel.

Otthon is elkészítheted a hógömböt - egyedi spórolós változatban

Tegnap a karácsonyi vásárban járva a hógömböket nézegettük, kedves barátnőm szeretett volna szuvenírt vinni három gyermekének, azonban a legkisebb darab is (kb 4 cm magas, mini gömb) több, mint 1000 Ft-ba került. Ezt, ha hárommal megszorozzuk, máris nem túl kifizetődő holmi egy háromgyerekes családnak… Jött az ötlet: inkább járjunk utána, hogyan lehet otthon elkészíteni!

Soha nem fogyott még ennyi áram Magyarországon

Csaknem tíz éves áramfogyasztási rekord dől meg kedden Magyarországon, de az új csúcs mindössze csütörtökig tartotta magát.

18 karácsonyfadísz, amit otthon is elkészíthetsz - Egyszerűek, mégis mutatósak

Bár nagyon sokféle díszt kaphatunk a boltokban, a kézzel készítettekben nemcsak az a legjobb, hogy sokkal olcsóbbak, hanem az is, hogy nagyon egyediek, és akár személyesre is készíthetjük őket. El is hoztam a legjobbakat, amiket könnyen és gyorsan elkészíthetünk, ráadásul nagyon különlegessé teszik a fánkat.

MIÉRT VAN PIROS ÉS ZÖLD LÁMPA A HAJÓKON ÉS A REPÜLŐKÖN?

Lehet, hogy eddig észre sem vetted, hogy a hajók és repülők oldalán is piros és zöld fények égnek? Mostantól jobban meg fogod figyelni, ráadásul ha ezt elolvasod, akkor azt is tudni fogod majd, miért vannak ott.

Így lesz zöld az örökzöld - tartsd életben a fenyőd

Amikor meghozzuk a fenyőt az ünnep előtti napon, vagy napokban, akkor mind azt szeretnénk, hogyha minél hosszabb életű lenne. Sokáig zöldellne és persze nem kellene alatta húsz percenként takarítani. Hogyan érhetjük el, hogy olyan tartós legyen a fánk, mintha cserépben ülő élő fa lenne? Vegyünk cserepes fát.. De ha mégis a vágott mellett döntünk, íme néhány tipp, amivel meghosszabbíthatjuk a karácsonyfánk élettartamát.
 
««  «  4  5  6  7  8   9   10  11  12  13  14  »  »»