Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Blog

Otthon is elkészítheted a hógömböt - egyedi spórolós változatban

Tegnap a karácsonyi vásárban járva a hógömböket nézegettük, kedves barátnőm szeretett volna szuvenírt vinni három gyermekének, azonban a legkisebb darab is (kb 4 cm magas, mini gömb) több, mint 1000 Ft-ba került. Ezt, ha hárommal megszorozzuk, máris nem túl kifizetődő holmi egy háromgyerekes családnak… Jött az ötlet: inkább járjunk utána, hogyan lehet otthon elkészíteni!

Soha nem fogyott még ennyi áram Magyarországon

Csaknem tíz éves áramfogyasztási rekord dől meg kedden Magyarországon, de az új csúcs mindössze csütörtökig tartotta magát.

18 karácsonyfadísz, amit otthon is elkészíthetsz - Egyszerűek, mégis mutatósak

Bár nagyon sokféle díszt kaphatunk a boltokban, a kézzel készítettekben nemcsak az a legjobb, hogy sokkal olcsóbbak, hanem az is, hogy nagyon egyediek, és akár személyesre is készíthetjük őket. El is hoztam a legjobbakat, amiket könnyen és gyorsan elkészíthetünk, ráadásul nagyon különlegessé teszik a fánkat.

MIÉRT VAN PIROS ÉS ZÖLD LÁMPA A HAJÓKON ÉS A REPÜLŐKÖN?

Lehet, hogy eddig észre sem vetted, hogy a hajók és repülők oldalán is piros és zöld fények égnek? Mostantól jobban meg fogod figyelni, ráadásul ha ezt elolvasod, akkor azt is tudni fogod majd, miért vannak ott.

Így lesz zöld az örökzöld - tartsd életben a fenyőd

Amikor meghozzuk a fenyőt az ünnep előtti napon, vagy napokban, akkor mind azt szeretnénk, hogyha minél hosszabb életű lenne. Sokáig zöldellne és persze nem kellene alatta húsz percenként takarítani. Hogyan érhetjük el, hogy olyan tartós legyen a fánk, mintha cserépben ülő élő fa lenne? Vegyünk cserepes fát.. De ha mégis a vágott mellett döntünk, íme néhány tipp, amivel meghosszabbíthatjuk a karácsonyfánk élettartamát.
 

Idén is lesz Fényvillamos

Idén is járni fog a Fényvillamos Budapesten, írja a BKV közleménye. A kívül-belül feldíszített jármű 2016. december 5. és 2017. január 6. között szállítja majd az utasokat.

Színes vagy fehér égősor? Vége a karácsony legnagyobb vitájának!

Szeretnénk leszögezni, hogy ezen veszekedni az ünnepi asztalnál még mindig sokkal kellemesebb, mint a politikán vagy azon, hogy kinek az élete nem tart még ott, ahol a többi családtag szeretné. Természetesen mindkét típusú égősor működhet, de sok mindentől függ, mi illik az adott térbe, ezek a szempontok a legfontosabbak...

Így ötvözd a különböző stílusokat a lakásban – 5 tipp, hogy eklektikusan sikkes legyen az otthonod

„Milyen eklektikus ez a lakás!” Sokan csak azért mondják ezt egy térre, mert zsúfoltnak és ízléstelennek tartják, de nem szeretnének megbántani senkit. Pedig az eklektika egészen mást jelent, egyáltalán nem negatív fogalom, sőt. Megmutatjuk, hogyan ötvözheted a különböző stílusokat sikkesen.

Beszántják a magyar GE egyik részlegét, 300 embert küldenek el...

A leépítést szerdán jelentették be a dolgozóknak, az indok, hogy a tevékenységet áttelepítik Londonba. Bár hivatalosan még nem zárult le az erről szóló döntési folyamat, mivel az eredeti tervet a legfelsőbb vezetés javasolja, nem valószínű, hogy más forgatókönyv valósulna meg. Minden kirúgott Current-dolgozó megkapja a csoportos leépítéseknél szokásos, szakszervezet által letárgyalt elbocsátási ajánlatát, januárban pedig az érintetteket fizetett szabadságra küldenék. Néhány embert megpróbálnak majd átvenni a cég más üzemeibe.
 
 

DECEMBERI FELADATLISTA: FONTOS TEENDŐK AZ ÉV UTOLSÓ HÓNAPJÁRA OTTHON ÉS A HÁZ KÖRÜL!

A december talán az év legsűrűbb hónapja. A karácsonyi ünnepek és az év végi sürgés-forgás nagyon sok energiát és figyelmet tud elvonni az embertől. Mindezek ellenére sem feledkezhetünk meg azonban a hideggel együtt megérkező teendőkről sem. Segítségképp összeszedtük, mi mindenre figyeljünk oda az esztendő utolsó hónapjában.
««  «  4  5  6  7  8   9   10  11  12  13  14  »  »»